Standaard rolgordijn

Standaard rolgordijnen, praktisch gezien

Onze standaard rolgordijnen zijn gemakkelijk te bedienen en hebben een groot gebruiksgemak. Ze zijn verkrijgbaar in polyester, Trevira CS, glasvezel of screen.

U kunt kiezen uit bediening met een ketting, een veer of een motor. In het laatste geval bedient u de standaard rolgordijnen met een schakelaar of afstandsbediening. Voor normale ramen en kiepramen kan u ook kiezen voor zijgeleiding. Het doek van het rolgordijn is bovenaan vastgemaakt aan een oprolbuis. Onderaan het doek is een ballastlat voorzien.

Het standaard rolgordijn kan ook vastgemaakt worden aan het plafond met witte of grijze steunen. Dit is mogelijk voor rolgordijnen met een ketting- of veerbediening.  Ook designsteunen in verschillende kleuren mogelijk nl. wit, zwart en grijs.

Voor meer informatie kan u steeds terecht bij onze medewerkers. Zij helpen u graag bij de keuze van uw zonwering.

Ook geschikt voor dakramen

Dankzij een dakraamcassette met een grijze aluminium frontplaat en aluminium zijprofielen bevestigen we onze standaard rolgordijnen probleemloos aan een dakraam.

Zoekt u een verduisterend rolgordijn voor de slaapkamer? Daarvoor bestaat er een verduisteringscassette voorzien met koffer en aluminium zijprofielen. Deze rolgordijnen zijn wel enkel beschikbaar voor normale, rechte ramen. Afhankelijk van de grootte van uw raam zijn verschillende koffers beschikbaar. Daarbij kan u zelfs kiezen tussen 2 soorten koffers.

Kenmerken van het doek

  • Voile
  • Lichtdoorlaatbaar
  • decoratief
  • Screen
  • Dim-out
  • Verduisterend