Velux lichtkoepels

Verbazingwekkend wat een Velux koepel kan doen
 

In vele leefruimten en gebouwen met een plat dak zoals keukens, woonkamers en kantoren, is er heel weinig inval van natuurlijk licht. Met een VELUX platdakvenster kunt u elke ruimte omtoveren en verbeteren met daglicht.

Stel u voor wat een VELUX platdakvenster kan doen voor uw huis: natuurlijk licht toevoegen, meer frisse lucht aanvoeren en uw interieur een frisse look bezorgen.

Verkrijgbaar in openend en vaste versies. Beide kunnen gebruikt worden voor nieuwbouw of ter vervanging van bestaande koepels.

De firma Van Hirtum biedt u:

  • Vakkundig advies
  • Ruim voorradig aanbod
  • Voordelige prijzen
  • Kwalitatief hoogstaand product
velux lichtkoepels
velux lichtkoepels vast platdakvenster

Vast platdakvenster

Het VELUX vast platdakvenster is ideaal voor ruimten die een grote hoeveelheid daglicht kunnen gebruiken zonder een extra verluchtingsfunctie toe te voegen.

Integra elextrisch openend platdakvenster

Het VELUX elektrisch openend platdakvenster met afstandsbediening biedt ook de mogelijkheid om te verluchten. Uitgerust met een regensensor.

velux lichtkoepels integra vlak platdakvenster
velux lichtkoepels vlak platdakvenster

Vlak vast platdakvenster

Het VELUX vast vlak platdakvenster is ideaal voor situaties waar grote hoeveelheden daglicht nodig zijn. Dit dakvenster heeft een strak en minimalistisch design en is geschikt voor dakhellingen vanaf 5°.

Integra electrisch openend vlak platdakvenster

Het VELUX INTEGRA® vast vlak platdakvenster is ideaal voor situaties waar grote hoeveelheden natuurlijk daglicht nodig zijn. Dit dakvenster heeft een strak en minimalistisch design en is geschikt voor dakhellingen vanaf 5°.

velux lichtkoepels integra vlak platdakvenster
velux lichtkoepels platdakvenster voor toegang

Platdakvenster voor daktoegang

Het VELUX platdakvenster voor daktoegang kan manueel geopend worden tot 60° zodat het dak gemakkelijk toegankelijk wordt. Het platdakvenster voor daktoegang kan probleemloos gecombineerd worden met andere VELUX platdakvensters, type CFP/CVP, zonder het buitenaanzicht van het gebouw te veranderen.

Ontrokingsluik voor platte daken

Een ontrokingsfunctie is vaak wettelijk verplicht in industriële gebouwen en kantoren, bijvoorbeeld boven traphuizen. Het ontrokingsluik voor platte daken type CSP voert op een doeltreffende manier gevaarlijke hitte en rook af.

velux lichtkoepels ontrokingsluik