Screens zorgen niet alleen voor een comfortabel binnenklimaat in huis maar voorkomen ook vervelende reflecties of verblinding. Voor extra comfort kunnen screens volledig geautomatiseerd worden, zo zorgt het systeem steeds voor een optimale temperatuur ook als u niet thuis bent. Dankzij een perfecte installatie door onze technici en de beste garantie op de markt geniet u jarenlang van uw zonwering, zonder zorgen.

Fixscreen

De eerste verticale zonwering die windvast is en insecten buiten houdt

Slidefix

Dit type doekzonwering schuift automatisch open in de richting van het schuifraam.

Panovista

Nieuw type screen dat Ideaal is voor glas op glas hoekramen en hoekschuiframen.

Miniscreen

Eén systeem dat zowel binnen als buiten kan worden geplaatst

Comfort

Doekzonwering zorgt niet alleen voor een comfortabel binnenklimaat in huis maar voorkomt ook vervelende reflecties of verblinding. Voor extra comfort kan uw doekzonwering volledig geautomatiseerd worden, zo zorgt het systeem steeds voor een optimale temperatuur ook als u niet thuis bent.


Duurzaamheid

Het vernieuwde geleidingssysteem (Smooth technology) zorgt voor een nog betere windresistentie en een uiterst soepele werking van uw doekzonwering. Dankzij een perfecte installatie door een erkend dealer en de beste garantie op de markt geniet u jarenlang van uw zonwering, zonder zorgen.


Stijlvolle afwerking met oog voor design

De kast, de zijgeleiders en de onderlat bepalen de look van uw screen. Deze zijn gemaakt uit aluminium profielen en zijn beschikbaar in alle RAL-kleuren. Dit zorgt voor een perfecte integratie met uw buitenschrijnwerk en gevel. Stem de kleur van uw doekzonwering overeen met de stijl van uw gevel.