Terrasoverkapping Camargue 

Volledig afsluitbare lamellenterrasoverkapping

De Camargue® is een innoverende terrasoverkapping met een lamellendak, dat langs de zijden afgesloten kan worden door windvaste Fixscreens®, glazen schuifwanden, Loggia® schuifpanelen of een combinatie hiervan. 

Het dak bestaat uit geëxtrudeerde aluminium lamellen die kunnen draaien om zonwering en ventilatie te regelen in functie van de behoeften. In gesloten toestand is het waterdicht bij een normale regenbui. Via geïntegreerde watergeleidingskanalen wordt het water naar de kolommen afgevoerd.

Genieten van een optimaal leefcomfort, ongeacht het weer!

Wanneer u tijdens een regenbui de lamellen sluit, geniet u extra regenbescherming. Indien u de lamellen opendraait na een regenbui wordt het water afgevoerd naar de zijkant, zodat het meubilair op het terras beschermd blijft.  De zijden kunnen voorzien worden van beweegbare wandelementen die aanvullende beschutting realiseren.

Uitmuntend gebruikscomfort!

Dankzij verschillende opties kan het terras van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat gebruikt worden; Zo wordt een extra leefruimte gecreëerd. De overkapping kan voorzien worden van verlichting, verwarming en luidsprekers.