Paneelgordijn

Raamdecoratie met een oosterse toets

Zou u ook graag ontsnappen aan de chaos ? Bent u op zoek naar een vleugje oriëntale sfeer ? Dan kan een paneelgordijn van Louverdrape® soelaas brengen. Deze binnenzonwering staat toe om ruimte te scheppen in uw huis.

De panelen van het paneelgordijn schuiven zijdelings over elkaar heen. Zo krijgt u een mooie overlapping. Panelen in textiel of mozaïek zijn maximaal 1 meter breed.U kunt kiezen uit 2 soorten paneelgordijnen: in textiel of mozaïek. Deze vorm van raamdecoratie wordt steeds populairder. Het is de manier om een oosterse en serene sfeer te creëren.

Paneelgordijnen, veelzijdig en modern.

Een paneelgordijn schept ruimte in je huis.

Paneelgordijnen  worden opgehangen aan aan het plafond of in de muren binnen het raamkozijn. In de meeste gevallen is er een overlapping van de verticale stroken zodat het hele raam bedekt is. De panelen bestaan in verschillende afmetingen. Op deze manier bepaal je zelf de uitstraling door met smalle of bredere stroken te werken. Paneelgordijnen kunnen ook gebruikt worden als scheidingswand of als afsluiting van bergruimtes. 

Textiel

Dé ideale keuze om ruimtes stijlvol en flexibel onder te verdelen

Louverdrape® biedt u de keuze uit een 50-tal stofreferenties. Hierdoor creëert u de sfeer die u wilt in uw woon- of huiskamer. Een warme cocooning-stijl of eerder een frisse, moderne look? Aan u de keuze!

Elk product is verkrijgbaar met elektrische bediening.

Mozaiek

Mozaïeken zijn een originele manier om een ruimte onder te verdelen.

Het concept bestaat er in om op 1 rail verschillende kleinere panelen te plaatsen, mozaïeken genaamd. Deze hebben afmetingen van 30 cm bij 30 cm of van 30 cm bij 60 cm. De mozaïeken worden aan elkaar bevestigd door aluminium designonderdelen.