Vouwwanden

Maak optimaal gebruik van de beschikbare ruimte.

Met Parthos wandsystemen, kunt u door deze slim te gebruiken, uw ruimtes multifunctioneel opdelen naargelang de vraag en de aard van de activiteit.  Op deze manier verhoogt de efficientie van uw ruimte en kan u ook rekenen op een aanzienlijke energiebesparing.  Deze wanden zijn zeer gebruiksvriendelijk en handig in gebruik waardoor ze eenvoudig en op korte tijd geopend en gesloten kunnen worden.

  • Gebruiks- en montagevriendelijk
  • Op maat gemaakt voor uw project
  • Geen vloergeleiding noodzakelijk
  • Geluidsarme gelagerde wielstellen
  • Aluminium railconstructie
  • Accordeon en vlakke uitvoering beschikbaar
  • Variaties mogelijk.
  • Beschikbaar in 3 versies (Mono/Phonic/Progress)

'Ruimte in beweging' en vrijheid in vormgeving

'Ruimte in beweging' en vrijheid in vormgeving vormen de pijlers waarop de producten van Parthos zijn gebaseerd.

Kortom: flexibiliteit in het gebruik van de ruimte door Parthos producten die een geïntegreerd onderdeel van het interieur vormen. Uitgangspunt is dat u met deze wandsystemen uw ruimterendement aanzienlijk kunt verhogen.

Parthos vouwwanden zijn levebaar in 3 types: Mono, Phonic en Progress. De uitvoeringen Phonic en progress bezitten daarenboven geluidsisolerende eigenschappen Binnen deze types zijn tal van variaties mogelijk. Ze zijn bovendien zodanig ontworpen dat vloergeleiding overbodig is en uw vloerbekleding ononderbroken kan doorlopen.

De gevraagde geluidsafdichting wordt verkregen dankzij stevige, slijtvaste, akoestische sleeprubbers. Die sluiten perfect aan op de afgewerkte vloer. De gelagerde wielstellen met kunststof loopvlakken lopen soepel en geruisloos in de hoogwaardige aluminium rail en garanderen daarmee een soepele en stille bediening.

Elke vouwwand wordt voor u op maat gemaakt. Elke wand is dus uniek.

Mono
​De basisvouwwand met uitstekende prestaties.

Phonic
​Ideaal op het gebied van geluidsisolatie
Progress
De Progress vouwwand met dubbelwandige panelen.