×

Error message

  • Notice: unserialize(): Error at offset 27 of 28 bytes in variable_initialize() (line 1202 of /data/sites/web/vanhirtumbe/www/includes/bootstrap.inc).
  • Notice: unserialize(): Error at offset 26 of 27 bytes in variable_initialize() (line 1202 of /data/sites/web/vanhirtumbe/www/includes/bootstrap.inc).

Aluminium Ramen

Aluminium heeft een strakke uitstraling, is sterk, barst niet en is ongevoelig voor temperatuurschommelingen en vocht.

De firma Van Hirtum werkt samen met Heroal voor wat betreft de aluminium profielen. Heroal is een gekende Duitse profielleverancier.  De gebruikte raamprofielen hebben van nature reeds zeer sterk energiebesparende eigenschappen.

Deze ramen zorgen ervoor dat u koude lucht buitenhoudt en de warmte en gezelligheid binnenlaat. Wij produceren en plaatsen uw ramen met de grootste zorg voor water- en winddichtheid en thermische isolatie. 

aluminium ramen en deuren

Thermische isolatie

De warmteweerstand van aluminium wordt uitgedrukt in U-waarde.

Hoe lager deze waarde, hoe beter de warmteweerstand. Slecht isolerende aluminium bestaan niet meer, daar zorgt de thermische onderbreking tussen buiten- en binnenprofiel voor. Bij onze ramen is die gemaakt uit glasvezelversterkte polyamide, een heel bestendig en duurzaam materiaal.

aluminium ramen en deuren
aluminium ramen en deuren

Akoestische isolatie

Storende geluiden en lawaai blijven buiten.

Alle aluminium ramen van de firma Van Hirtum scoren hoog qua geluidsisolatie. In combinatie met speciaal geluidsisolerend glas kan deze waarde nog verbeterd worden.


Wind & Waterdichtheid

Een fikse regenbui kan onze ramen en deuren niet deren.

De AluLine- en Classic Line profielreeks laat dankzij de dubbele dichtingsstrips geen wind of water binnen.


 

aluminium ramen en deuren
aluminium ramen en deuren

Veiligheid

Onze ramen zijn standaard voorzien van een veiligheidsraamkruk.

Dit is een kruk met ingebouwd veermechanisme die ervoor zorgt dat bij een inbraakpoging de kruk minder makkelijk kan geforceerd worden. Per opengaand raamdeel zijn eveneens standaard 2 paddenstoelnokken met veiligheidssluitplaatjes voorzien. Optioneel kan er gekozen worden voor inbraakvertragende beglazing en beslag en een raamkruk met cilinder. 

Kwaliteit

Wij werken met oerdegelijke Duitse profielen. Zowel productie als plaatsing gebeuren door goed opgeleide vakmensen. Samen staan we garant voor een kwalitatief product en een professionele plaatsing

Ondersteuning

De firma Van Hirtum helpt u bij het maken van uw keuzes. Onze goed opgeleide medewerkers helpen u graag bij het kiezen van het juiste product voor uw specifiek bouwproject zij het nieuwbouw of renovatie.

Service

Bij de firma Van Hirtum houdt het niet op als het buitenschrijnwerk geleverd of geplaatst is. Ook nadien kan u steeds beroep op ons doen voor service en nazorg van uw aluminium ramen en deuren.