Geniet van uw veranda gedurende het ganse jaar.

Zin om het hele jaar rond van uw veranda of wintertuin te genieten? Dat kan met de Hirsun verandazonwering. Die houdt niet alleen de temperatuur onder controle, maar ze doseert ook de lichtinval en filtert de schadelijke zonnestralen, zodat het hele interieur gespaard blijft van verkleuring.

Verandascreen

VERANDASCREEN® is als buitenzonwering voor veranda’s ontwikkeld en wordt met een elektrische motor bediend. Het spansysteem zorgt voor een perfecte spanning van het doek. Dankzij de discrete vormgeving en de ruime kleurkeuze in doeken en profielen harmonieert VERANDASCREEN® perfect met de woning.

 • betrouwbaar en mooi afgewerkt zonweringssysteem.

 • budgetvriendelijke buitenzonwering voor de moderne of klassieke veranda.

 • het doek is vormvast, ongevoelig voor vocht en warmte, rotvrij en kleurecht.

 • Bovendien is het doek uiterst onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk te reinigen. 

Vegascreen

Vegascreen® helpt mee aan het realiseren van een gezond binnenklimaat in uw woning. Met zijn elegante slanke kast, speelt hij perfect in op de hedendaagse glasbouwtechniek en laat zich optimaal combineren met alle bouwstijlen.

 • Daar zijconsole en geleider in hetzelfde vlak liggen, zorgen zij voor een optimale aansluiting met de zijgevel
 • Nieuw design voorzien van gerenommeerd spansysteem
 • Minimale kasthoogte
 • Polyesterdoek in zeer ruim kleurengamma verkrijgbaar
 • Toepasbaar bij alle schuinliggende beglazing bvb. veranda’s en pergola’s.
 • Geschikt voor nieuwbouw en renovatie

Topfix

Topfix® is een horizontale zonwering voorzien van een revolutionaire spantechniek, een combinatie van onze gerenommeerde Fixscreen®-technologie met een Dyneema-spansysteem. Hierdoor wordt een onovertroffen doekspanning gerealiseerd. Klapperende en stukgescheurde doeken behoren tot het verleden. De compacte kastafmetingen maken een perfecte integratie binnen uw architectuur mogelijk. Deze horizontale zonwering weert de warmte bij alle horizontaal of schuinliggende beglazing bvb. lichtstraten, skylights en kleine veranda’s. Volledige verduistering is eveneens realiseerbaar bij binnen- en buitentoepassingen in combinatie met een verduisterend doek.


Topfix Max

RENSON® Sunprotection-Screens introduceert de Topfix® Max: de eerste horizontale zonwering, voorzien van Fixscreen®-technologie die extreem grote oppervlaktes aankan. Samen met de geïntegreerde spantechniek wordt een onovertroffen doekspanning gerealiseerd. Klapperende en stukgescheurde doeken behoren tot het verleden. Deze horizontale zonwering weert de warmte bij grote lichtstraten, skylights en veranda’s. In combinatie met een verduisterend doek is een volledige verduistering realiseerbaar bij binnen- en buitentoepassingen – en dit tot 30 m²!

 • Toepasbaar bij alle grote horizontaal, verticaal of schuinliggende beglazing.
 •  Zowel binnen als buiten toepasbaar
 •  Voor alle raamtypes: aluminium, PVC, hout

Verandazonwering is een op maat gemaakte buitenzonwering die bovenop uw veranda wordt geplaatst. Hinderlijke zonnestralen worden direct geabsorbeerd en teruggekaatst terwijl toch een plezierige hoeveelheid licht wordt doorgelaten. De op maat gemaakte verandazonwering tovert uw veranda om in een leefruimte waar de temperatuur in elk seizoen behaaglijk blijft.

Het zonweringdoek zit opgerold in een opbergkast, veilig beschut tegen alle weergrillen. Een elektrische aandrijving verzekert een optimaal gebruiksgemak. Via een koppeling aan een wind-zonautomaat kan het systeem ook volledig automatisch gestuurd worden. Een draadloze afstandsbediening is een handige optie, evenals een regensensor die het doek vanzelf doet oprollen als het regent. 

Dat kan met de Hirsun verandazonwering. Die houdt niet alleen de temperatuur onder controle, maar ze doseert ook de lichtinval en filtert de schadelijke zonnestralen, zodat het hele interieur gespaard blijft van verkleuring.