Ramen en deuren vormen het gezicht van uw woning.

De firma Van Hirtum produceert en plaatst al meer dan 50 jaar ramen en deuren.

Ramen en deuren vormen het visitekaartje uw woning. Van buitenaf gezien geven ze een persoonlijk karakter aan uw gevel, terwijl ze binnen zorgen voor de gewenste lichtinval, warmte, comfort, gezelligheid, uitstraling en veiligheid. ​

Onze medewerkers begeleiden u graag bij de keuze van ramen en deuren voor uw nieuwbouw of renovatie.  Onze professionele techniekers verzorgen de plaatsing en indien gevraagd ook de volledige afwerking.

pvc ramen en deuren

PVC heeft van nature een hoog isolerend vermogen.

PVC ramen zijn te verkrijgen in vele maten en kleuren. Makkelijk te onderhouden. Toepasbaar in vele stijlen en een streling voor het oog.

Aluminium heeft een strakke look.

Aluminium heeft vele goede eigenschappen, het is sterk, ongevoelig voor temperatuurschommelingen en heeft geen last van vocht. Een goede keuze voor uw woning.

aluminium ramen en deuren
houten ramen en deuren

Hout, nog steeds een klassieke keuze.

Houten ramen worden nog veel toegepast.  Zij komen het best tot hun recht in de meer rustieke en landelijke stijlen zoals bijvoorbeeld in een pastoriewoning of boerderijstijl.

Hout - Aluminium, the best of both worlds.

Bij hout-aluminium combineren we het klassieke hout met het moderne aluminium om alzo een tot een samenstelling te komen die alle voordelen van beide materialen in zich heeft.

hout-aluminium ramen en deuren
stalen ramen en deuren

Staal is sterk en stoer en veilig.

Robuust maar toch elegant.  Zeer inbraakveilig in vele varianten en kleuren verkrijgbaar.


Bij passieve ramen is isolatie troef 

De keuze voor passieve ramen en deuren zorgt ervoor dat uw woning de strengste eisen haalt om aan de passiefnorm te voldoen.

passieve ramen en deuren